DASSY VIVID®, NIEUWE COLLECTIE VOL PRIMEURS

DASSY VIVID®, NIEUWE COLLECTIE VOL PRIMEURS

We stellen je graag voor, DASSY ViVid®, een volledige head-to-toe collectie met 11 nieuwe producten. Veelzijdig en polyvalent. En met een doordachte mix van baselayers, midlayers en outerlayers, om tijdens én na de werkuren aan te trekken. Naargelang de werk- en weersomstandigheden.

DASSY richt zich met ViVid® op de zelfbewuste consument met oog voor stijl. Dankzij het verrassende kleurenpalet kies en combineer je naar eigen voorkeur. Ideaal om een eigen identiteit uit te dragen.

 

 

Primeur 1 - innovatieve materialen en texturen

We introduceren een nieuwe weving in onze DASSY®-kledij: de zogenaamde ripstop. Deze weving is sterk, scheurvast en duurzaam. Zo gaat onze kledij langer mee.

Elk kledingstuk bevat bovendien een aandeel gerecycleerde content. Dat vertaalt zich in de stofkeuze en/of de keuze van onze ritsen. Zo vervangen we in deze collectie – waar mogelijk – polyester door ‘gerecycleerde polyester’ en katoen door ‘BCI-katoen’, beter bekend als ‘Better Cotton Initiative’.

Bepaalde stoffen in de DASSY ViVid®-collectie zijn zelfs PFC-vrij. Wordt een stof met PFC’s gebruikt in de  productielijn naast de lijn met DASSY ViVid®-producten? Dan kan er contaminatie optreden. Dit ligt helaas buiten onze intenties. Daarom spreken we over ‘PFC-vrij zonder opzettelijk gebruik’. 

 

 

Primeur 2 - nieuwe fitting

Onze patronen bouwden we op ‘from scratch’. En zo introduceren we de engineered fit, voor nog meer bewegingsvrijheid tijdens jouw job.

Voor onze broeken betekent dit:

  • Integratie van een gebogen tailleband, zodat de broek squatproof is en goed op zijn plaats blijft.
  • Voorgevormde knieën en benen, zodat het kledingstuk de vormen volgt van ieders lichaam en vlot meebeweegt.
  • Super Flex, 2-way stretchstof die de beste beweeglijkheid garandeert.

Voor de topwear betekent dit:

  • Duidelijk gedefinieerde mouwen en schouders geschikt voor dynamische bewegingen.
  • Verplaatste naden naar de zijkant en/of achterkant zodat er geen wrijving ontstaat. 

 

 

Primeur 3 - doelbewust design

We gebruiken de juiste materialen op de juiste plaatsen. Beter bekend als het form follows function-principe. De simpele look & feel is weldoordacht. We stellen functionaliteit, beweeglijkheid en het nodige comfort uiteraard voorop.

Dat komt zéker tot uiting in ons aanbod topwear. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan layers, trekt je klant laag na laag aan om zichzelf te wapenen tegen verschillende werk- en weersomstandigheden. Dankzij onze designs, komen de juiste materialen op de juiste plaatsen terecht.

Is het je al opgevallen? De V-shape vind je doorheen onze designs terug. Een subtiel element, afgeleid van onze collectienaam. Spot een ‘V’ op de zakken van de broek, stiksels, padding… En ook de reflecterende onderdelen als praktisch stijldetail vormen een rode draad doorheen de collectie.

 

 

Primeur 4 - outdoorsy look

Met deze collectie moedigen we de drager aan om ook in de vrije tijd DASSY ViVid® aan te trekken. Voor, of na de werkuren. Tijdens een drankje met vrienden, of op avontuur in het weekend. Ons doel? Je klant moet zich goed voelen in onze (werk)kledij, op elk moment van de dag.

 

 

Primeur 5 - verrassende kleuren

Heb jij al werkkledij uit onze D-FX Flex-collectie in jouw assortiment? Dan herken je ongetwijfeld onze kleuren. Ook in DASSY ViVid® vind je zwart, nachtblauw en antracietgrijs terug. Perfect te combineren met onze bestaande artikelen.

Daarnaast stellen we je ook een nieuw kleurenpalet voor met 4 levendige pop-upkleuren. Olmgroen, baksteenrood, zonnebloemgeel en miragegrijs. Voor échte durvers. Geïnspireerd op de natuur in de verschillende seizoenen. En de materialen en tools die vakmensen hanteren in hun industrie.

Uitermate geschikt voor mix & match!

 

 

Primeur 6 - op weg naar een duurzamere toekomst

Ons bewustzijn groeit, dat is een feit. DASSY ViVid® is onze eerste milieubewuste collectie. Niet alleen voor de keuze van onze materialen denken we in termen van ‘duurzaamheid’. Ook de manier waarop we onze werkkledij verpakken, kreeg een groenere upgrade. Zo vind je onze DASSY ViVid®-producten in een 100% gerecycleerde plastic verzendzak. Daarnaast werden onze hangtags geprint op FSC-papier.

Weet dat wij volop werken aan ons CSR-beleid en dat er nog plannen op tafel liggen om onze impact op de planeet én de mens te reduceren. This is only a beginning…

 

 

Wist je dat...

Er een hele filosofie zit vervat in de naamgeving van deze collectie?

DASSY ViVid® staat voor:

  • Letterlijk betekent ViVid ‘levendig’. En laat de kleuren en texturen in deze collectie dat nu helemaal belichamen.
  • We moedigen je aan om je eigen identiteit uit te dragen. Laat zien wie je bent en wees trots in jouw werkoutfit. Voor, tijdens en na de werkuren. Daarom zit -id verwerkt in de collectienaam.
  • In elk kledingstuk vind je V-lines terug. De ‘V’ in DASSY ViVid® is een kleine knipoog naar dit vernieuwende detail

Een levendige collectie vraagt om levendige productnamen. Daarom heeft ieder kledingstuk de naam van een nationaal park. Waar levendigheid overheerst. Denk aan verschillende natuurverschijnselen, de aanwezigheid van diverse diersoorten, de impact van de seizoenen op het landschap…

 

 

Ontdek alle DASSY ViVid®-producten!

MEET BRYCE, JASPER & ZION

Bryce, onze werkbroek uit de DASSY ViVid®-collectie kent tal van voordelen!

  • Engineered fit voor ultieme bewegingsvrijheid.
  • Multifunctionele gereedschapszakken voor alle tools. Ook de voor- en achterzakken met ritssluiting zijn ideaal om persoonlijke spullen in op te bergen.
  • In Super Flex, want de 2-way ripstop stretchstof biedt dankzij de slimme plaatsing in het patroon, de hoogst mogelijke beweeglijkheid.

Werkbroek met 4-way Cordura® stretch kniezakken Jasper en short Zion kennen dezelfde troeven.

Adviseer de drager zéker om werkbroek Jasper te combineren met onze gecertificeerde kniestukken Fides. Voor de beste kniebescherming.

 

 

KNITWEAR-TOPPERS FUJI, MADIDI, SERENGETI EN DOLOMITI

Fuji, ons T-shirt met verplaatste naden voor extra comfort. Met subtiel geometrisch design in de stof.

Polo Madidi kent dezelfde voordelen, maar heeft een rits en borstzak met verborgen ritssluiting. En bestaat uit brrr° Triple Chill Effect-technologie. Dat garandeert een verkoelend effect, voert vocht af en droogt snel.

Serengeti is onze allereerste Henley shirt met ronde hals en knoopsluiting. Ideaal om onder een jas te dragen of boven een T-shirt. Speciaal dankzij het gemêleerde effect. Sweater Dolomiti is dan weer zacht aan de binnenkant, bevat een gebreide mouw- en heupboord én heeft een praktische veiligheidszak met ritssluiting.

 

ONTDEK JASSEN SINTRA, YALA, TAMA EN VIRUNGA

Onze midlayer jacket is onmisbaar in jouw gamma. Sintra houdt de drager heerlijk warm. De softshellstof versterkt slijtgevoelige plaatsen. En de gewafelde hoofdstof biedt een bijzonder contrast. Uniek! Dit product heeft een 2-way rits, wat meer ruimte creëert als vakmensen bukken of zitten én wat gemakkelijk toegang biedt tot de (holster)zakken op/aan een broek.

Isolerende bodywarmer Yala en isolerende jas Tama zijn een prachtig duo. Beiden bevatten een gewatteerde voering met DuPont™-Sorona®-vezels om warmte heerlijk lang vast te houden. Gemaakt van 100% gerecycleerde materialen.

Tot slot beschermt onze lichte regenjas Virunga alle vakmensen tegen een regenbui. Deze jas is ademend, windproof, waterproof en stretchy. Een must-have die de drager altijd gemakkelijk boven zijn/haar werkoutfit aantrekt! En bovendien gecertificeerd volgens de regennorm EN 343 klasse 4.4.

 

Ga voor DASSY ViVid® in jouw gamma! Bel of mail onze productspecialisten op 0165-330988 of ton@technobrabant.nl. We helpen je graag verder.

 


Techno Brabant is dealer DASSY 'professional workware'.

 

Gepubliceerd op: 07 februari | Terug