Nieuwe webshop Techno Brabant

Nieuwe webshop Techno Brabant
Nadat wij in 2002 gestart zijn vanaf de Nijverheidsweg in Oudenbosch en in 2009 een tweede filiaal hebben geopend aan de Veldsteen in Breda presenteren wij u nu vol trots de volgende stap: een compleet vernieuwde website en webshop in 1.

Hiermee willen we het bestelproces voor u makkelijker maken. U krijgt een beter inzicht in wat wij verkopen doordat u zelf door het assortiment kunt bladeren. Bovendien krijgt u zo een indruk van onze zeer ruime voorraad verspreid over meerdere filialen. Een bijkomend voordeel van de webshop is dat u straks uw gegevens kunt beheren en uw orderhistorie en facturen kunt inzien en deze makkelijk opnieuw kunt bestellen door één klik op de knop.

Hiernaast kunt u ook op de reguliere manier blijven bestellen en zullen we voor u klaarstaan op de manier zoals u van ons gewend bent. Echter is het voor artikelen die wel in de shop staan alleen maar makkelijker en sneller om online te bestellen. 

Na de lancering zullen wij op de achtergrond de webshop blijven uitbreiden, mocht u dus (nog) niet kunnen vinden wat u zoekt betekent dit niet dat we het niet in ons assortiment hebben.