Ingersoll Rand is een toonaangevend bedrijf in de wereld met ruim 150 jaar ervaring. Op het gebied van perslucht fabriceert, levert en onderhoudt Ingersoll Rand totaaloplossingen voor iedere persluchtgebruiker.

Het productaanbod van Ingersoll Rand varieert van losse componenten zoals een compressor, koeldroger, persluchtfilter of persluchtketel tot en met een compleet geïnstalleerde persluchtinstallatie. De innovatieve producten, diensten en oplossingen verlagen het energieverbruik en vergroten het gebruiks- en bedieningsgemak voor onze klanten. 

Techno Brabant is al jaren een zeer gewaardeerde Ingersoll Rand distributeur.
Zo hebben wij servicewerkplaatsen, goed uitgeruste servicewagens en opgeleide monteurs om de juiste installatiewerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan de diverse compressoren en persluchtinstallaties. Dit in combinatie met de kennis en de passie voor perslucht die er binnen Techno Brabant aanwezig is, maakt Techno Brabant tot een goede en betrouwbare partner.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden dan staan onze specialisten u graag te woord.


SMC Nederland is onderdeel van het wereldwijd opererende SMC Corporation, dat 18.000 medewerkers heeft en een jaaromzet van 4,5 miljard dollar. SMC is vertegenwoordigd in 82 landen en heeft productiefaciliteiten in 29 landen

Ons programma bestaat uit meer dan 12.000 basisproducten die in ruim 700.000 uitvoeringen leverbaar zijn. SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten. SMC is continu op zoek naar nieuwe toepassingen en ontwerpt voortdurend producten met hogere prestatieniveaus.