NAAR WEBSHOP


Dormer Pramet is een wereldwijde producent en leverancier van gereedschap voor de verspanende industrie. Zij biedt een uitgebreid producten programma voor de industriële markt onder de merknamen Dormer en Pramet. In deze markt heeft zij al meer dan 150 jaar kennis en ervaring opgebouwd.

Het Dormer programma bestaat uit boren, frezen, tappen, snijplaten en ruimen, maar ook verzinkboren, stiftfrezen, draadfrezen en afsteekgereedschap.

Het Pramet programma bevat een breed scala aan wisselplaatgereedschappen voor draaien, frezen, draadsnijden en boren voor de metaalbewerkingsindustrie.

Dormer Pramet is altijd bezig om haar klanten te helpen om hun bewerkingsprocessen zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen. En is net als haar producten, ongecompliceerd, eerlijk en consequent. U krijgt wat u ziet. Dit is hoe wij vertrouwen bouwen. Vandaag, morgen, altijd. Simply Reliable.Dormer Pramet werkt samen met een gekwalificeerd distributienetwerk waar Techno Brabant onderdeel van uit maakt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden dan staan onze specialisten u graag te woord. 

SMC Nederland is onderdeel van het wereldwijd opererende SMC Corporation, dat 18.000 medewerkers heeft en een jaaromzet van 4,5 miljard dollar. SMC is vertegenwoordigd in 82 landen en heeft productiefaciliteiten in 29 landen

Ons programma bestaat uit meer dan 12.000 basisproducten die in ruim 700.000 uitvoeringen leverbaar zijn. SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten. SMC is continu op zoek naar nieuwe toepassingen en ontwerpt voortdurend producten met hogere prestatieniveaus.