DASSY EUROPE BVBA werd in 2007 opgericht als spin-off van een Belgische textielgroep met jarenlange ervaring in de productie van werkkleding. Vanuit deze kennis van zaken op vlak van patroonontwikkeling, aankoop van grondstoffen en confectie, ontwikkelt DASSY professionele werkkleding met één doel voor ogen: de prestaties van professionals veiliger en praktischer maken.

De naam DASSY ‘professional workwear’ is vandaag niet meer weg te denken op de werkvloer. Met een focus puur op professionele werkkleding van hoge kwaliteit, blijft DASSY via een uitgebreid dealernetwerk, waar Techno Brabant deel van uitmaakt, het marktaandeel verder versterken in meer dan 20 landen.

Techno Brabant is sinds 2014 dealer van DASSY ‘professional workwear’.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden dan staan onze specialisten u graag te woord.


Neem een kijkje in ons assortiment:

 

SMC Nederland is onderdeel van het wereldwijd opererende SMC Corporation, dat 18.000 medewerkers heeft en een jaaromzet van 4,5 miljard dollar. SMC is vertegenwoordigd in 82 landen en heeft productiefaciliteiten in 29 landen

Ons programma bestaat uit meer dan 12.000 basisproducten die in ruim 700.000 uitvoeringen leverbaar zijn. SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten. SMC is continu op zoek naar nieuwe toepassingen en ontwerpt voortdurend producten met hogere prestatieniveaus.