BEZORGDIENST EN AFHAALBALIE


Techno Brabant beschikt over een eigen bezorgdienst voor alle filialen. Regionaal wordt uw bestelling, mits voorradig, dezelfde of de volgende dag franco geleverd.

Doordat wij zelf bezorgen zijn wij flexibel in leveringen en zijn in overleg ook spoedbestellingen mogelijk. Uiteraard kunt u de goederen op elk moment van de dag aan de afhaalbalie komen ophalen in een van onze filialen.

Voor leveringen buiten de regio kunnen wij de goederen laten bezorgen door DHL. Informeer hiervoor naar de voorwaarden en tarieven.


SMC Nederland is onderdeel van het wereldwijd opererende SMC Corporation, dat 18.000 medewerkers heeft en een jaaromzet van 4,5 miljard dollar. SMC is vertegenwoordigd in 82 landen en heeft productiefaciliteiten in 29 landen

Ons programma bestaat uit meer dan 12.000 basisproducten die in ruim 700.000 uitvoeringen leverbaar zijn. SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten. SMC is continu op zoek naar nieuwe toepassingen en ontwerpt voortdurend producten met hogere prestatieniveaus.