NAAR WEBSHOP


Bahco is al 165 jaar toonaangevend in innovatie. Door de jaren heen hebben zich veel ontwikkelingen en innovaties voorgedaan, maar Bahco blijft het toonaangevende merk voor hoogwaardig gereedschap. 

Bahco ontwerpt en vervaardigt handgereedschap en zagen die voldoen aan de strengste vereisten van professionals, en focust zich op innovatie, prestatie en ergonomie. Als innovators heeft Bahco in de laatste 165 jaar het meest geavanceerde gereedschap ter wereld ontwikkeld. Bahco producten worden vooral in eigen fabrieken in Europa gemaakt en worden door distributeurs, zoals Techno Brabant, aangeboden aan professionele gebruikers.

Techno Brabant is officiëel BAHCO dealer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden dan staan onze specialisten u graag te woord.


SMC Nederland is onderdeel van het wereldwijd opererende SMC Corporation, dat 18.000 medewerkers heeft en een jaaromzet van 4,5 miljard dollar. SMC is vertegenwoordigd in 82 landen en heeft productiefaciliteiten in 29 landen

Ons programma bestaat uit meer dan 12.000 basisproducten die in ruim 700.000 uitvoeringen leverbaar zijn. SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten. SMC is continu op zoek naar nieuwe toepassingen en ontwerpt voortdurend producten met hogere prestatieniveaus.