Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Techno Brabant webshop

molykotenieuwsbrief1

Momenteel wordt er hard gewerkt aan onze webshop. Naar verwachting zal deze najaar 2018 online gaan.

We willen op deze manier het bestelproces voor u makkelijker maken. U krijgt een beter inzicht in wat wij verkopen doordat u zelf het assortiment kunt inzien. Zo ziet u meteen wat op voorraad is en wat niet.

We gaan de webshop in fases vullen. Niet ons complete assortiment zal meteen worden getoond. Als iets niet in de webshop staat betekent dit dus niet dat we dit niet hebben.

Naast bestellen in de webshop kunt u nog altijd via de reguliere manier blijven bestellen, echter is het voor artikelen die wel in de webshop staan alleen maar makkelijker en sneller om online te bestellen.

Een bijkomend voordeel van de webshop is dat u straks uw bestelgeschiedenis kunt inzien en deze artikelen eenvoudig opnieuw kunt bestellen met één druk op de knop.

Op de hoogte blijven van de vorderingen of andere nieuws, kijk dan op onze website of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.