Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Mavom SafeClean

molykotenieuwsbrief1

Mavom SafeClean is hét reinigingsmiddel op waterbasis. De vervanger van milieubelastende en schadelijke oplosmiddelen. Het werkt uitstekend voor het verwijderen van vele soorten vervuiling en is toepasbaar op alle ferro- en non ferro-metalen, kunststoffen en gelakte voorwerpen.

De reinigende werking van SafeClean berust op respectievelijk penetratie, absorptie, dispergeren en emulgeren van de vervuiling. Bij de verwijdering van oliën en vetten worden geen stabiele emulsies gevormd. Hierdoor komt er een groot gedeelte van de verwijderde vervuiling boven drijven en wordt de standtijd verlengd.

Producteigenschappen:
– laat geen witte neerslag achter op het oppervlak, waardoor naspoelen niet noodzakelijk is.
– de corrosie-inhibitoren voorkomen roestvorming na de reiniging.
– het product bevat speciale additieven die verstopping van leidingen door kalkaanslag voorkomen.
– de oppervlakteverdamping kan desgewenst worden versneld m.b.v. (warme) perslucht.

Milieu-aspecten:
Het product is volledig biologisch afbreekbaar, en voldoet aan de EEG verordening 648/2004 over de biologische afbreekbaarheid van oppervlakte-actieve stoffen.

Onderdelen reiniger:
Met de onderdelen reiniger van Mavom maakt u voortaan uw vervuilde onderdelen met groot gemak schoon. In combinatie met de SafeClean heeft u altijd een geschikte reiniger voor ieder type materiaal en vervuiling.

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.