Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Project bij Lonka Roosendaal

perslucht project
Bij Lonka, de Nougat- en chocoladefabrikant te Roosendaal, wiens naam in maart gaat veranderen naar Cloetta Holland B.V. Heeft Techno Brabant nieuwe compressoren en een filtertoren van het merk Ingersoll-Rand geplaatst en geïnstalleerd. Ingersoll-Rand is op het gebied van persluchtapparatuur één van de topspelers in de wereld, Techno Brabant is distributeur van Ingersoll-Rand compressoren.

Techno Brabant heeft ongeveer 14 dagen werk gehad bij Lonka. Omdat er bij Lonka voedingsmiddelen worden ontwikkeld is er rekening gehouden met het feit dat de perslucht de voedselveiligheid garandeert. De adsorptiedroger is geplaatst om de perslucht de juiste gradatie te geven.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe compressorinstallatie of het onderhoud daarvan dan kunt u altijd contact opnemen met Techno Brabant.

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.