Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

HITACHI stofvrij werken

molykotenieuwsbrief1

Stof is niet goed voor je. En er komt nogal wat stof vrij bij hakken, breken, frezen, schuren, boren en slijpen. Zeker als het gaat om kiezelstof zoals kwarts dat vrijkomt bij het bewerken van beton, steen en natuursteen.

HITACHI zorgt ervoor dat het stof wordt afgezogen. Effectief en direct op de plaats waar het ontstaat. Precies zoals de wet voorschrijft. Met de HITACHI stofafzuigunit wordt het stof direct uit het boorgat weggezogen. De stofafzuigunit is passend op beide boorhamers DH18DBL en DH36DBL.

Als u nu een DH18DB(WP), DH36DBL(WE) of DH36DBL(WX) machine aanschaft ontvangt u een GRATIS stofafzuigunit t.w.v. 149,-.

Bekijk hier de HITACHI flyer:
HITACHI STOFVRIJ
hit

Deze actie is geldig t/m 31 januari 2017!

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.