Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

FEIN kernboormachines

fein

FEIN kernboormachines KBU en KBH – krachtige en universele machines voor efficiënt boren in metaal

Nauwkeuriger, rendabeler en snel als nooit tevoren: de FEIN kernboormachines leveren de beste boorresultaten in de kortste tijd. De compacte, krachtige en universele FEIN kernboormachines reduceren de inspanningen tot een minimum, want er hoeft niet te worden voorgeboord of omgebouwd en dat bij een tevens hoge bewerkingssnelheid. Ook de voedingskracht wordt duidelijk gereduceerd, want FEIN kernboren werken met een kleiner verspaningsoppervlak. En dat bespaart tijd, energie en kosten.

Efficiëntie betekent veel met weinig bereiken, en dat beschrijft de FEIN kernboormachines. Want in tegenstelling tot gewone spiraalboren wordt bij het kernboren niet het gehele booroppervlak, maar alleen een smalle ring verspaand. Zo kan het boorgat met duidelijk minder voedingskracht en inspanning worden gerealiseerd, en in een duidelijk kortere tijd. Eén enkele werkstap is voldoende om kernboorgaten in metaal te maken. Dat maakt van kernboren een zeer rendabel boorproces.

De kernboortechniek kan veelzijdig worden toegepast. Van boren in stalen balken, overlappende boorgaten of boren van meerlagige materialen tot en met verplaatst opboren is alles mogelijk.

Documentatie FEIN kernboormachines:
kernboren-2016

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.