Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

De nieuwste Dassy D-FX collectie bij ons verkrijgbaar!

DassyDFX

Dassy heeft een nieuwe collectie werkkleding! De D-FX collectie, een vernieuwend design met vier opmerkelijke kleuren en reflecterende details. De collectie bevat 12 nieuwe kledingstukken. Het grootste deel van deze collectie is al bij ons verkrijgbaar met uitzondering van de wintermodellen, deze volgen in augustus.

Dankzij de dynamische pasvorm en energiek design, onderscheidt deze werkkleding zich van de rest. De kleding heeft een krachtig technisch ontwerp van slijtvaste stoffen met waterafstotende behandeling, Cordura® versterkingen en stretch stoffen zorgen voor comfort. DASSY werkkleding evolueert mee, zo ziet de kleding er visueel modern uit en zijn verschillende modellen voorzien van een gsm- en tabletzak.

De Dassy D-FX collectie bestaat uit:

een werkbroek (Spectrum), een werkbroek met kniezakken  Nova), een werkshort (Cosmic), een werkvest (Atom), een sweatshirt jas (Pulse), een sweatshirt (Stellar), een polo (Orbital. In augustus wordt de collectie verder aangevuld met een wind-en waterdichte jas (Hyper), een softshell vest (Gravity), een bodywarmer (Fusion), een bretelbroek met kniezakken (Voltic) en een t-shirt met lange mouwen (Sonic). Alle D-FX modellen zijn beschikbaar in vier nieuwe, opmerkelijke kleuren.

Dassy onderscheidt zich met deze collectie door de kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Hiernaast wordt de kleding getest door het Dassy Testteam, een groep professionals uit diverse beroepen en sectoren die elk model uitvoerig testen. Hun aanbevelingen worden grondig bestudeerd en doorgevoerd in het ontwerp, waarna de aangepaste modellen opnieuw worden getest, net zolang het resultaat aan al hun verwachtingen voldoet. Zo kunt u erop vertrouwen dat de kleding is goedgekeurd en klaar voor actie bevonden door veeleisende professionals.

Kies een outfit die bij jou past, de werkbroeken hebben bijpassende bovenstukken, zo kan je zelf je eigen werkoutfit samenstellen. Bekijk hier de online catalogus of kom eens kijken bij ons verkooppunt, in onze vestiging in Oudenbosch, hier kunt u de nieuwste Dassy collectie bezichtigen.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om binnen ons bedrijf werkkleding te bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of -logo.

dassytechnodfx

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.