Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Trappen- en steiger actie

Techno Brabant B.V. heeft in samenwerking met Zarges een uniek aanbod lichte trappen en rolsteigers voor een betaalbare prijs.

Meer dan 500 typen ladders, stijgmiddelen, rolsteigers, werkplatformen, brugconstructies, trappen en trapplatformen – gemaakt van lichtmetaal of van kunststof voor toepassing in de industrie, handel en dienstverlening, voor ambachtelijk gebruik, voor gebruik door doe-het-zelvers thuis en in de tuin.

Vanuit dit oogpunt komen we nu met een trappen- en steiger actie. Zo kunnen we u een Z200 instapmodel aanbieden, een enorm lichte (vrouwvriendelijke) trap maar ook een Z300 lichte robuuste trap met gepatenteerde trapconstructie.

Bekijk hier de flyer actie Z200 en Z300 trappen

Bovendien hebben we nu een Z600 rolsteiger in de aanbieding met een werkhoogte van 10,4 meter, veilig en snel te monteren en demonteren dankzij de voorlopende railing. ZARGES rolsteigers zijn er volledig op gericht om zwaar werk lichter te maken: Dankzij de zwenkwielen kan de rolsteiger probleemloos in alle richtingen worden verreden.

Bekijk hier de flyer actie rolsteiger

Informeer naar de mogelijkheden!

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.