Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Hitachi slagmoeraanzetter met koorborstelloze motor

Als eerste en enige introduceert Hitachi de koolborstelloze motor in machines op netstroom. Dat maakt dit gereedschap: lichter en compacter, onderhoudsvrij (geen koolborstels en anker te vervangen), dus gaat het langer mee.

De nieuwe slagmoeraanzetters zijn minder gevoelig voor spanningsverlies, ook bij gebruik van verlengsnoeren of op bouw plaatsen. Daardoor hebben deze machines een constanter vermogen en stabiel aandraaimoment. Ze kunnen gebruikt worden met alle soorten generatoren, zelfs zonder inverter.

De WR22SE (800W) en de WR25SE (900W) zijn twee staaltjes van pure Hitachi vooruitgang: ongelooflijk sterke slagmoeraanzetters (610 en 1.000 Nm!) waarmee het, dankzij die Hitachi koolborstelloze motortechniek, nóg prettiger werken is.

Beide modellen hebben een compacte aluminium behuizing (AHB), aanloopstroombegrenzing en worden standaard geleverd in koffer.

Bekijk hier de bijbehorende specificities van de Hitachi WR22SE/WR25SE.

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.