Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Fetra intern transport

Fetra behoort tot de leidende fabrikanten van transportwagens en steekwagens van staal, roestvrijstaal of aluminium.

Fetra produceert transportmiddelen van de hoogste kwaliteit, die zich door absolute functionaliteit, hoog comfort en een duidelijk design onderscheiden. De naam Fetra staat daarom voor een buitengewoon programma aanbod en hoge innovatiekracht.

Van dossierwagen tot en met een onderzetroller van 24 ton draagvermogen, het Fetra programma omvat meer dan 1.000 artikelen. Fetra gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen, die eersteklas verwerkt worden. Daarom zijn Fetra transportmiddelen bijzonder veilig en hebben een lange levensduur. Fetra geeft op bijna alle transportmiddelen 10 jaar kwaliteitsgarantie.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden of neem alvast een kijkje in de actuele Fetra catalogus.

news-2015-f-blaetterkatalog_1

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.