Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Samenwerking met Ingersoll Rand uitgebreid

Ingersoll Rand Compressoren en Techno Brabant B.V. breiden de samenwerking verder uit. Ingersoll Rand Compressoren is op het gebied van persluchtapparatuur één van de topspelers in de wereld.

Al meer dan 150 jaar heeft Ingersoll Rand een breed scala aan technologisch zeer geavanceerde, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke luchtcompressoren. Ingersoll Rand produceert in eigen beheer en levert compressoren met toebehoren in vrijwel alle landen van de wereld.

Binnen Nederland is Techno Brabant B.V. al jaren een zeer gewaardeerde dealer die al meerdere malen de award voor grootste dealer van Nederland heeft mogen ontvangen.

Techno Brabant B.V. heeft servicewerkplaatsen, goed uitgeruste servicewagens en opgeleide monteurs om de juiste installatie- en onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan de diverse compressoren en persluchtinstallaties. Dit in combinatie met de kennis en de passie voor perslucht die er binnen Techno Brabant B.V. aanwezig is, heeft Ingersoll Rand Nederland doen besluiten Techno Brabant B.V. te benoemen tot distribiteur voor hun producten en diensten.

Door deze bevoorrechte positieve heeft Techno Brabant B.V. meer slagkracht op het gebied van perslucht, tegelijkertijd zal de schroefcompressoren serie binnen Techno Brabant B.V. uitgebreid worden t/m 75kW en zal de samenwerking en benadering van de markt samen met Ingersoll Rand nog intensiever worden opgezet.

R2.2-5.5kW Maintenance

Energie en het besparen van energie is bij de meeste bedrijven een belangrijk punt op de agenda. Eén van de laatste plekken waar men kijkt is de compressor installatie, en daar proberen Techno Brabant B.V. en Ingersoll Rand verandering in aan te brengen.

Misschien was u als relatie al bekend met het feit dat Techno Brabant B.V. een sterke partner is voor uw organisatie op het gebied van perslucht. Mocht u hiermee nog niet bekend zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige persluchtinstallatie met betrekking tot: Capaciteit en werkdruk – Energiebesparing – Onderhoud – Lekkage meting – Vervanging – Uitbreiding.

Onze technische adviseurs staan tot uw beschikking.

Dhr. R. de Rooij (Oudenbosch)
rinus@technobrabant.nl

Dhr. F. Crooijmans (Oudenbosch)
frank@technobrabant.nl

Dhr. C. van Zundert (Breda)
corne@technobrabant.nl

 

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.