Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Scherpslijpservice

Naast de levering van nieuwe verspanende gereedschappen kunnen wij tevens uw ‘oude’ gereedschappen weer als nieuw slijpen.

U kiest uw verspanende gereedschappen niet zomaar. Heeft u eenmaal ergens voor gekozen dan betekent dit dat u hier tevreden over bent. Dit moet uiteraard ook blijven na het scherpslijpen. Hiervoor worden de meest modern middelen gebruikt om dit voor u te blijven garanderen. Dankzij het gebruik van modern CNC slijp- en meetmachines kunnen wij elk verspanend gereedschap laten scherpslijpen volgens de originele geometrie.

Zo kunt u uw metaalgereedschap laten slijpen zoals metaalcirkelzagen, metaalfrezen, boren en kernboren, maar uiteraard ook uw houtbewerkingsgereedschappen.

U kunt uw te slijpen gereedschap afgeven in één van onze vestigingen of wij kunnen dit bij u ophalen. Wij kunnen u dan een indicatie geven van wanneer u uw geslepen gereedschap weer terug kunt verwachten (minimaal 1 week).

Uiteraard kunt u bij ons ook altijd terecht voor nieuwe verspanende gereedschappen.

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.