Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

DiBO Floor Care Equipment

DiBO biedt u een ruime keuze aan professionele reinigingsmachines die u als klant helpen bij de grondige reiniging en het onderhoud van uw harde vloeren. Alle DiBO vloerreinigers zijn geschikt voor professionele schoonmaaktoepassingen van zeer uiteenlopende aard en voor diverse harde vloersoorten.

Met de DiBO veegmachines reinigt u snel en gemakkelijk opritten, parkeerplaatsen, gangen van stalcomplexen, bedrijfsruimten en dergelijke. Samengevat plaatsen waar het vegen van de vloeren tot de dagelijkse schoonmaakroutine behoort. Door het machinaal vegen is er bovendien minder stof dat wordt opgeworpen, zeker bij gebruik van de grotere veegzuigmachines.

Dagelijks schoonmaken met water al of niet met toevoeging van chemicaliën doet u best met een schrobzuigmachine. In één keer nat gereinigd en gedroogd.

Dit kan zowel in kleine ruimten, zoals winkels, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen, kinderdagverblijven, kantoren, het is zelfs onnodig om meubels te verplaatsen. Alsook voor grote vloeroppervlakken zoals supermarkten, sportzalen, kantoren, showrooms kunnen de DiBO schrobzuigmachines worden ingezet.

Een oplossing voor het schrobben, polijsten en boenen van uw vloeren bieden we in de vorm van een DiBO éénschijfsmachine.

Het machinaal reinigen van vloeren levert u een besparing op aan energie en werkuren. Als men dan ook nog gaat reinigen met water en toevoeging van detergenten wordt dit verbruik eveneens tot een minimum beperkt. Een reinigingsmachine is zeker het overwegen waard.

Documentatie:
dibo-catalogue-sweepers-2014-nlv2-11-14
dibo-vacuum-catalogus-nlv2-11-14
dibo-schrobzuigmachines-catalogus-nl-v211-14

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.