Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

DiBO WeedKiLLER

DiBO Cleaning Systems introduceert de DiBO WeedKiLLER, dit is een onkruidbestrijder en tevens hogedrukreiniger.

DiBO WeedKiLLER is recent opgericht als onderdeel van de groep DiBO Cleaning Systems. Het doel is met dit bedrijf de nieuwe machine voor het milieuvriendelijk bestrijden van onkruid in de voor DiBO nog onbekende markt te introduceren. De DiBO WeedKiLLER is immers een variant van de DiBO JMB-M heetwaterhogedrukreiniger op trailer. Alle voordelen van deze energiezuinige en milieuvriendelijke hogedrukreiniger vinden we ook terug in deze nieuwe ontwikkeling van DiBO.

Iedereen kent de hardnekkigheid van onkruid. Door onkruid te besproeien met kokend heet water van maar liefst 99 graden Celsius wordt niet alleen het onkruid direct gedood, ook dringt het water door naar de wortel en worden de zaden aangetast.

Omdat het onkruid niet meer in staat is om te bloeien en zich verder te verspreiden, ontstaat er een preventieve werking en blijft het onkruid steeds langer weg. In de meeste gevallen zijn drie behandelingen per jaar voldoende om onkruid tegen te gaan. Dit is afhankelijk van het soort onkruid en de weersomstandigheden bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Een sterke troef van DiBO als fabrikant zijnde is de mogelijkheid om in nauw overleg met de klant maat-werkoplossingen te realiseren.

Bekijk hier de documentatie van DiBO WeedKiLLER.

 

Techno Brabant B.V. is A-dealer van DiBO Cleaning Systems.

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.