Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Vernieuwde website Ingersoll Rand

Ingersoll Rand presenteert haar vernieuwde website.

Ingersoll Rand is een toonaangevend bedrijf in de wereld met ruim 150 jaar ervaring. Op het gebied van perslucht fabriceren, leveren en onderhouden zij totaaloplossingen voor iedere persluchtgebruiker.

Het productaanbod van Ingersoll Rand varieert van losse componenten zoals een compressor, koeldroger, persluchtfilter of persluchtketel tot en met een compleet geinstalleerde persluchtinstallatie. De innovatieve producten, diensten en oplossingen verlagen het energieverbruik en vergroten het gebruiks- en bedieningsgemak voor onze klanten.

Bekijk hier alvast de vernieuwde website van Ingersoll Rand.

 

Techno Brabant B.V. is dealer van Ingersoll Rand.

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.