Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Maxtop Poly Steel Chain

MAXTOP introduceert haar nieuwe Poly-Steel Chain. Deze ketting is vergelijkbaar met gewone rollenketting bestaande uit buitenplaat, pen en bus geproduceerd uit speciaal ontwikkelde kunststof en RVS304 (onderhoudsvrij).

Uitermate geschikt voor de voedings- en farmaceutische industrie of toepassingen waar een schone werkomgeving is vereist. De materialen die geselecteerd zijn voor de MAXTOP Poly-Steel ketting, zijn F.D.A. goedgekeurd (toegestaan om in contact te komen met voedsel).

Toepassingen:
– voedingsmiddelenindustrie
– farmaceutische industrie
– verpakkingsindustrie
– opto-elektronica
– kleinschalige transportbanden

Bekijk hier de documentatie: MAXTOP PC CHAIN

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.