Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Dassy werkkleding

Techno Brabant B.V. is leverancier van Dassy werkkleding. DASSY staat voor professionele werkkledij, vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Kies uit een compleet gamma aan werkkleding dat garant staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Dit zijn de kernwaarden waarop alle Dassy collecties verder bouwen.

Kwaliteit rijmt met duurzaamheid
DASSY professional workwear staat synoniem voor duurzame werkkledij die u een langdurige bescherming biedt tijdens uw werk. Kortom, de essentie voor elke professional. Om een maximaal kwaliteitsniveau te garanderen, zet DASSY zich onophoudelijk in opdat elk stuk werkkledij dat het DASSY label draagt aan de strengste eisen zou voldoen.

Ook de keuze voor een kwalitatieve afwerking leidt tot een waardevol product. Zo kiest DASSY bijvoorbeeld voor drienaaldstiksels en de extreem slijtvaste Cordura® stof om de werkkledij nog verder te versterken. Zorgvuldige selecties als YKK ritsen en reflecterende banden van 3M Scotchlite™ in hoge zichtbaarheidswerkkledij vormen eveneens een toegevoegde waarde. Op die manier kunt u van elk DASSY model verwachten dat deze aan al uw professionele vereisten voldoet.

Functionaliteit en comfort op de werkvloer
DASSY werkkledij wordt van naald tot draad vakkundig ontworpen vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Daarom voldoet deze werkkledij aan de wensen van de professional inzake functionaliteit, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. U kunt rekenen op comfortabele en functionele werkkledij, ontworpen om uw professioneel leven eenvoudiger en praktischer te maken. Een ultieme combinatie die telkens voelbaar wordt geïntegreerd in alle DASSY collecties.

Design als toegevoegde waarde
Doorheen de jaren zijn de look en functie van werkkledij geëvolueerd: professionals hoeven zich niet langer in een onaantrekkelijke werkbroek te kleden zonder vorm noch snit, maar kunnen er vandaag de dag goed uitzien in hun werkkledij. Daarom combineert DASSY een tijdloos design met vernieuwende elementen en worden de volledige collecties zo opgebouwd dat u snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, volledig in functie van uw bedrijfskleuren. Zo kunt u met DASSY steeds zowel professioneel als in stijl aan de slag.

>> DASSY CATALOGUS <<

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.