Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Nieuwe design luchtbehandelingsunits SMC

SMC zorgt er met nieuwe innovaties en een up-to-date, modern design voor dat de populaire AC-serie modulaire luchtbehandelingsunits, zijn toonaangevende rol op de markt blijft spelen.

De vernieuwing van het design van de AC-serie past in de lijn van SMC’s voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Het bedrijf wil hiermee niet alleen de prestaties en functionaliteit van zijn producten verfijnen en verbeteren, maar ook innovaties ontwikkelen die energiebesparing opleveren. Daarom introduceert SMC de vernieuwde AC-serie met reduceerventielen, die een lager en geoptimaliseerd luchtverbruik garanderen en tot wel 50% minder drukval opleveren.

Bovendien biedt de nieuwe, dubbellaagse, doorzichtige filterpot een betere bescherming en 360° zichtbaarheid. Bij het nieuwe model heeft men ook tot 46% minder ruimte nodig om het filter te vervangen, dankzij de -in het filter geassembleerde – filterconstructie.

Andere voordelen voor klanten van SMC zijn de moderne ‘urban white’ look en de aangepaste ronde behuizing, waarin een handig vergrendelingssysteem voor de filterpot verwerkt is.

Het modulaire montagesysteem biedt samen met een breed assortiment aan beugels en ander toebehoren een ongelooflijke flexibiliteit en tal van voordelen.

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.