Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

SMC thermo-chiller

Met de lancering van de serie HRS thermo-chillers beantwoordt SMC de vraag van de industrie naar steeds compactere, lichtere en nauwkeurige thermo-chillers.

Ontwikkeld voor gebruik in een wijde range industriële toepassingen, is deze aanvulling op de snel groeiende reeks thermo-chillers ideaal wanneer de installatieruimte en ventilatiestroom beperkt is en toch stabiele koelprestaties zijn vereist.

De HRS heeft een massa van 43 kg en is ontworpen voor vloeistofcirculatie tussen de 5-40°C. De PID regeling verzekert soepele temperatuursveranderingen en een goede stabiliteit van ± 0,1°C. Verkrijgbaar in zowel luchtgekoelde als watergekoelde versie en in drie koelcapaciteiten van 1.200 W tot 2.400 W. Standaard zijn ze voorzien van RS485 en RS232 communicatie en van digitale I/O voor het monitoren met een digitale flow sensor.

De HRS serie is geschikt voor gebruik met alle gangbare voedingsspanningen 100 V wisselspanning. 100-115 V wisselspanning en 200-230 V wisselspanning, dus overal ter wereld toe te passen. Behalve de CE, UL en de Europese RoHs standaards is de HRS thermo-chiller ook milieuvriendelijk met zijn stille 60dB(A) geluidsniveau en CFK-vrij koelmiddel R407C.

* Documentatie HRS thermo-chiller

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Dan staan onze specialisten u graag te woord.

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.