Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Buckler zomercollectie 2014

Buckler gaat deze zomer goed voorbereid van start. Met maar liefst drie nieuwe modellen binnen de nieuw ontwikkelde Hybridz range. Een stoere LargoBay sneaker met een rubberen zool (oersterk dus) en uiteraard onze alom bekende instappers.

Buckler is hét leading brand op het gebied van instappers met stalen neus en zool. De goodyear welted instappers worden al verkocht sinds de start op de Nederlandse markt, zo’n zeven jaar geleden. Echter het design blijkt tijdloos te zijn en slat ook nu nog ontzettend aan. De combinatie van de allerbeste kwaliteit (leder en stikwerk), veiligheid (stalen neus en stalen tussenzool) en het hoge draagcomfort zorgen ervoor dat dit product uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik.
* Klik voor een overzicht

Buckler verkoopt al Jaren met success instappers en mede hierdoor zijn Hybridz niet zo vergezocht. Het concept achter Hybridz is simple: een instapper en veterschoen in één. Alle voordelen van een instapper en de aansluiting op uw voet die u gewend bent van een veterschoen. Bij het dragen voor de eerste keer strikt u de veters met een dubbele knop, hierna is het een kwestie van de aantreklussen gebruiken en u kunt uw schoen gemakkelijk aan- en uittrekken. De Hybridz zijn leverbaar vanaf juni 2014.

De Buckler sneakerlijn – de LargoBay S3 Safety Sneakers – heft zich al bij veel klanten reeds bewezen. Eindelijk is er een sneaker met een sterke rubberen zool. Die naast slijtvast, ook nog eens slipbestendig (hoogste normering) en hitte- en oliebestendig tot 300 graden is.
* Klik voor een overzicht

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Dan staan onze specialisten u graag te woord.

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.