Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Griffon Kolmat Fibre Seal

Griffon lanceert Kolmat® Fibre Seal, een geïmpregneerde, vezelversterkte band voor het afdichten van metalen én kunststof schroefdraadverbindingen. Gemakkelijk, schoon en snel. Dit unieke product is meer dan 180° nastelbaar.

Kolmat® Fibre Seal is geschikt voor leidingen voor (drink)water, stoom, gas, LPG, glycol, (pers)lucht en verdunde zuren en basen. Het product is toepasbaar op koper, messing, (gegalvaniseerd) staal, RVS, zink, PVC, CPVC en ABS. Kolmat® Fibre Seal is bestand tegen 26 bar druk, temperaturen tot 160oC en conform Europese normering EN 751-2 getest bij gas tot 5 bar bij -20oC tot +70oC en bij water tot 16 bar bij +95oC en 7 bar bij 130°C.

Unieke nastelbaarheid
In tegenstelling tot meer traditionele technieken voor het afdichten van schroefdraadverbindingen is Kolmat® Fibre Seal meer dan 180° nastelbaar. Hierdoor is het mogelijk om zonder problemen de verbinding in de gewenste positie te monteren.

Gekeurde kwaliteit
Kolmat® Fibre Seal is gepatenteerd en voldoet aan alle relevante (inter)nationale keuren, zoals DVGW, WRAS, KVBG en Europese normering EN 751-2.

Bekijk hier de brochure:
GR KOLMAT FIBRE SEAL NL

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.