Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

Techno Brabant B.V. lanceert nieuwe website

OUDENBOSCH – Techno Brabant B.V., een technische handelsonderneming met filialen in Oudenbosch en Breda, lanceert op 1 januari 2014 haar nieuwe website.

Met de nieuwe website zetten de Brabantse ondernemers een eerder in 2013 gestart traject voort, waarbij ook social media zoals twitter, facebook en linkedin worden betrokken. De indeling van de website is grondig onder handen genomen en klanten kunnen eenvoudiger kennismaken met de productlijnen en dienstverlening van Techno Brabant B.V.

De komende tijd wordt de website verder aangevuld en uitgebreid. Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud, dan kunt u ons direct bellen op 0165 330 988. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om in Oudenbosch of Breda langs te komen.

Wilt u graag meer informatie over dit artikel?

Neem rechtstreeks contact op met ons filiaal in Oudenbosch (0165 330 988) of Breda (076 542 0107) of stuur een e-mail naar info@technobrabant.nl.