Techno Brabant B.V.
Visie op Techniek

NEN 2484 keuring ladders en trappen

Laat uw personeel veilig en verantwoord werken, voorkom ongelukken en voldoe aan de ARBO eisen met de NEN 2484 keuring ladders en trappen.

Uw ladders en trappen worden op deskundige wijze gekeurd en gecertificeerd volgens NEN-normen NEN-2484 (ladders en trappen).

Noodzakelijke reparaties en/of (tijdelijke) vervangingen worden direct ter plaatse voor u geregeld. Ook bent u verzekerd van deskundig advies over onderhoud en risico inventarisaties.

Na het keuren en certificeren van ladders en trappen krijgen deze de vereiste keuringsstickers. Met de officiële NEN-certificaten voldoet u aan alle eisen; bij een eventuele ARBO controle kunt u dit direct en duidelijk aantonen. Loop geen onnodig risico en laat al uw materieel regelmatig NEN keuren en certificeren.

Wanneer en hoe vaak keuren?
De tijd tussen 2 controles van uw ladders en trappen wordt op basis van een risicoanalyse bepaald. Deze risicoanalyse moet door een bevoegd persoon worden uitgevoerd. In de meeste gevallen geldt keuring voor 1 jaar. Onze medewerkers zij bevoegd om deze interval te bepalen en aan te geven wanneer de volgende keuring noodzakelijk is.